Selma goes to Edinburgh

Jaa! Det blir Selma goes to Edinburgh! Flyttar på onsdag! Så spänd! Tänker också börja blogga igen så håll utkik!
15.03.2015 kl. 23:09

Edinburgh

Jag överväger att flytta till Skottland. Jag håller bara på att förgås av angst under tiden. Selma goes to Edinburgh?
03.03.2015 kl. 19:11

TA BESLUT.

Jag kanske kommer att dö snart av beslutsångest. Vad gör man då?
03.03.2015 kl. 00:19

Häij

Åh gud. Nästan genant att mitt senaste inlägg skrevs i JULI innan jag åkte på spontanfestival. Den där spontanfestivalen som var det roligaste någonsin och där gemensamma vänner till mig och viss herreman äntligen fick som de ville och jag och nämnda herreman påbörjade vårt hittills nu nästan 7 månader långa förhållande.

Jag har lite tänkt att jag ska börja blogga igen. Det har grott i mitt bakhuvud en tid men nu kanske nya förändringar sker (LIVSKRIS) och då kan det alltid vara roligt att skriva om dem. Plus att det är bra att träna på svenska tänker jag då engelskan verkar helt ha tagit över mitt liv. Och så behöver ju mamma något att läsa.

Kika in igen om ett tag vet ja!

22.02.2015 kl. 21:57

Festival!

Har sådär spontanbestämt att jag ska åka på festival nästa helg. Har vetat om den länge men har inte vetat hur jag skulle göra och ju närmare tiden den kom och alla redan hade plats i bilar och tält osv. så blev det bara svårare att besluta om jag skulle åka iväg själv eller inte och möta upp alla där men inte ha någon jättenära vän att ty mig till. Men som en vän sa igår "om du flyttade till London på egen hand ska du nog klara av att åka iväg med tåg att bo i tält på egen hand" och han har ju så rätt. Tur att jag är ledig idag för det blev en himla massa att göra helt plötligt för resten av veckan hinner jag inte och tidig fredag eftermiddag någon gång åker jag. Ska bli askul dock! Jag har inte varit på festival sen sena tonåren så minns inte alls hur man bär sig åt. Ska bli intressant att se om man har samma energi, eh. Mitt huvud är en enda röra av våtservetter, bokningar, snacks, tält, c-vitamin osv. nu men oh så kul det ska bli. En liten intim festival med bara indiepop och bra folk. Sen när jag väl har hittat dit och har hittat min plats bland bekanta på campingen så blir det nog bara skönt att ha eget tält. Tack och lov får jag låna tält, sovsäck och megaryggsäck av min ena flatmate, annars skulle jag nog inte åka. Målet är att spendera så lite pengar som möjligt. Tog emot att köpa luftmadrass och reskudde men blev bara £13 så det fick gå. Fixade en mojäng man förhandsladdar så att jag kan ladda telefonen också. Känns inte som ett alternativ att ha en död telefon innan första dagen ens har gått.

Blir nog hur bra som helst. Måste unna mig medan jag är ung eller vad folk brukar säga.

Sen kommer jag hem en sväng från 8:e augusti, hurra!

 

21.07.2014 kl. 19:26

Det där med tan lines.

Vi har haft oerhört bra väder i London hittills denna sommar. Många sandalpromenader om man säger så. Så pass att mina fötter gör mig lite generad.

05.07.2014 kl. 01:20

Häj.

Yyyyl, jag får ångest över en död blogg. Jag lever och mår för det mesta hyfsat bra basåattnivet. Nytt jobb har jag i Hampstead som jag älskar och i höst ska jag göra en grafisk design-kurs på heltid i 3 månader. Så jag har allt någorlunda "på rade" fram tills jul/nyår åtminstone. Och har en hel del goa vänner och mycket skoj. Inte alltid men en del. Det enda som inte är på rade är kärlekslivet. Dejtar hit och dit men känner oftast inget intresse eller så jämför jag dem med trummisen. Och ja familjen, jag vet att ni helst vill att jag ska ge "finnen" en chans men jag är för svag för engelsmän och han känns för dyrbar som person för att slösa på dejter. Men man ska aldrig säga aldrig förstås.

 

Men överlag rätt okej med andra ord. Bara jag skulle få tillåtelse att boka flygbiljetter hem nån jäkla gång. Blir tyvärr rätt sent denna sommar, buu.

 

Ska försöka få till ett foto-inlägg här nån dag. Pöss.

 

 

15.06.2014 kl. 20:59

Sommar!

Herregud så glad i själen man blir av massa dagar av 20+, solsken och lite färg i ansiktet. Lättare att glömma inre smärtor då! Bara att byta ut mot yttre i form av lite solsveda.

16.05.2014 kl. 18:38

Äntligen lite hångel.

Igår dejt med +195 cm lång man med krulligt hår, hångel och alldeles för många öl.

Idag jobba allra sista dagen och vara helt galet bakis pga av tidigare nämnda öl men tydligen underhållande just därför.

Efter förra helgens eskapader känner jag att en stilla helg är att föredra. Huruvida mitt psyke klarar av sådant får vi ta och se. (Säger hon samtidigt som det lockar att åka ut och dansa.)

Det här med att ha roligt och inte hinna tänka har stort fokus just nu. Och min telefon svämmar dagligen över med textmeddelanden från söta pojkar. Japp, jag har skaffat dejtingapp, mycket underhållande. Allt för att glömma gammal hjärtesorg så kanske moraliskt fel men va fan, jag måste gå vidare på något sätt. Gärna med stora kontraster så som jättelånga med massor av mörkt hår.

Nu skall jag släpa min sköra lekamen till köket för att tillreda en sallad i hopp om att det lite ska dämpa ångesten över gårdagens öl. Men bacon ska med. Är man bakis så är man.

 

09.05.2014 kl. 22:00

Lite söndagskaos från mitt inre.

Egentligen borde man aldrig blogga i skört och trött tillstånd då verkligheten känns överväldigande. Har haft en väldigt bra helg med massa nya människor, massa svettig dans och sprit (men i måttliga mängder) i 3 dagar. Fredag min sedvanliga danskväll i Brixton. Lördag heldagsgig där jag lyssnade typ noll på noise punkiga band och mest hängde med folk. Idag hänga på hangover lounge. Det har varit hemskt trevligt och jag har knappt varit hemma alls. Men det är ändå något så oerhört ansträngande i att inte vara så nära vän med många av dessa ljuvliga människor och att vara en lite märklig och osäker typ som liksom måste tvinga sig in i gänget och inte riktigt ha något att säga fastän jag nog egentligen är rätt omtyckt men det känns inte så. Så fastän jag har haft det så bra så har det ändå varit sjukt svårt ni vet. Vara en i gänget men ändå inte ni vet. Det är tur ändå att indie pop människor är de mest ljuvliga, vänliga människor i världen. Men att sen komma hem till ett tyst rum på söndag kväll och plötsligt bara ha sig själv och tystnaden gör att en trötthet bara slår emot och den borttryckta saknaden efter Jonny slår till igen och plötsligt kan man inget annat än gråta. Usch. Är dessutom sjukt orolig över veckan som kommer. Har bara några dagar jobb (varav en är imorgon, brööl) och det är dessutom min SISTA vecka. Har just inget planerat och har absolut noll planer för helgen och jag känner en stark oro över det. Tror jag kräver rätt mycket av en helg nu också. Den måste bedöva min sorg över livet för att ens vara lite bra. Jag borde spendera varje vaken stund med att söka nytt jobb nu i veckan. Eller så där allmänt göra något som betyder något mer än att stirra rakt fram. Men jag är fast i en jävla fas av att känna mig trasig och oförmögen att göra något viktigt. Känns så fel att säga efter en så bra helg.

Men precis som jag sa. Inget känns bra efter en så intensiv helg då tröttheten slår emot och man vet att en lång dag av tråkigt jobb väntar. För lätt att känna sig liten och maktlös. Knepigt det där också att å ena sidan vara glad att ett jobb slutar så att jag helt kan fokusera på att hitta ett nytt. Men å andra sidan vara så förvirrad och trasig inuti att bara tanken på alla dessa lediga dagar gör mig panikslagen. Samtidigt som en sida av mig bara inte orkar konversera med människor. Jag orkar inte prata om livet för det är så tungt just nu och jag blir så upprörd. Är bara en som jag har bölat ut allt med och det är just personen jag måste undvika för att jag har insett att mina känslor för denna person var så mycket starkare än jag hade förstått. Saknar honom så förtvivlat mycket att jag vissa stunder inte vet vad jag ska ta mig till. Denna typ som jag först inte ville ha överhuvudtaget och se på mig nu, gråter mig fördärvad över honom.

Har på känn att det här blev svårt att både förstå och läsa. Behövde bara få ut lite av det trasiga jag sparat inombords några dagar.

05.05.2014 kl. 00:50

Lika bra att få det överstökat.

Idag har jag varit på ett stycke jobbintervju, ett stycke eftermiddagsdejt och ett stycke kvällsdejt. DET NI. Jag skrattar lite rått åt att jag bokade in två dejter på en och samma dag. Nu ska jag bara komma fram till hur man berättar att det nog är bäst att det inte blir mer än så. Men först sova 10 timmar. Sjukt trött och lång helg av intensivt program väntar.

02.05.2014 kl. 00:53

29.

Ångesten över att bli 29 igår. Ångesten över att inte veta hur jag skulle fira denna dag. Bestämde mig för att åka till Brighton för första gången där min nya vän Tilli bor och hon såg till att jag fick den mest fantastiska dagen någonsin. Hon hade till och med bakat kaka och jag fick blåsa ut ljus. Alltså!

27.04.2014 kl. 12:26

Lite som att göras slut med två gånger.

Mitt i all deppighet och förvirring kändes det ändå som att jag stundtals mådde bättre. Men så i söndags (efter en först väldigt trevlig dag) fick jag förklarat för mig att team Jonny and Jenny kommer aldrig någonsin att ske igen och det var som ett hårt slag i varenda liten cell i min kropp och som att åka tillbaka i tiden två månader fast typ värre för att alla falska förhoppningar fick stryk. Även om de troligen behövde det. Men det gör ju så satans ont. Så då gick jag i exil igen. For till jobbet imorse men de skickade hem mig efter 10 minuter. Går bra nu.

Men tills lördag måste jag lappa ihop mig lite för då åker jag till Brighton för att fira min födelsedag över dagen. Äntligen ska jag få se Brighton. Lär inte vara toppenväder men jag ber till vädergudarna att inte låta det regna hela dagen.

22.04.2014 kl. 23:31

Glad påsk!

19.04.2014 kl. 02:30

Lilla Snigel.

Alltså de här fantastiska snigelfotona är kanske det finaste jag har sett och ändrade min bild av sniglar helt och hållet. Jag vill ju tro att jag inte längre ska tycka att de är det äckligaste som finns men kan inte lova något förstås. De sitter ju sällan på bär och och luktar på blommor då man nästan trampar på dem. Klicka!

http://news.distractify.com/culture/arts/macro-photos-of-snails/?v=1

 

18.04.2014 kl. 14:19