Belle & Sebastian och sånt.

01.06.2015 kl. 11:41

Häij. Nu är jag i Finland sedan några dagar tillbaka. Inte mycket hann hända i Edinburgh innan dess. Förutom mitt allra första Belle & Sebastian gig i Glasgow för 2 fredagar sedan. Jag var lite allmänt trött och nedstämd men ändå en fantastisk upplevelse. Så många flashbacks till alla indiepop kvällar i London. Väldigt kul att få se dem i deras hemstad också. SÅ STOR ARENA. Stuart bar randig tröja och hatt, bästa klädseln på män. Samt min egen favoritoutfit. Indiekids yo.

Sen var resten av helgen riktigt skit och jag kröp in i ett deppigt skal och kunde inte komma ut.

Men åtminstone röstade Irland ja för kärleken så det var glatt.

Jo förresten så jag jag också veta att jag inte fick jobbet som Manager in Training. Jag var ganska lättad om jag ska vara ärlig men förstås aldrig kul att få nej. Blev så inspirerad av den butiken! Jag verkade vara nummer 2 på listan men jobbet gavs till en som hade varit supervisor tidigare samt jobbat för Urban Outfitters som har samma ägare så helt förståeligt. Om hon nu var ärlig så verkar det som att sales managern tyckte jättebra om mig och hon sa många gånger att jag gjorde jättestarka intervjuer etc. så hon har sparat min CV tills nästa gång det tycker upp något.

I tisdags var jag på intervju/diskussion angåenge illustratör/designer jobbet. Jag ville bara UT. Kan inte jobba där men ändå satt jag där glad och "jomenvisst, det klarara jag!" Han påstod att han hade många att träffa ännu så jag hoppas faktiskt att han inte väljer mig. Ibland känner man starkt då det är helt fel. Jag vet att jag kunde göra ett så jäkla mycket bättre jobb på hälften av de fruktansvärda saker de gör men att jag inte kan teckna i 3D som de behöver. Så dumt att de inte kan samarbeta. Ett stort problem verkar vara att den som illustrerar något är envis och alltid gör den mer grafiska designen efteråt men den biten kan de inte. Där borde de tänka om och ha en duktig illustratör (någon annan än mig) och en annan person som tar vid med det grafiska och bakgrundsmönster etc. så skulle det bli mycket bättre.

Satt nere vid vattnet i Musselburgh efteråt innan jag for tillbaka för diverse ärenden samt min första gratis Skottska syn- och ögonundersökning. Och den första jag gjorde på engelska. Nya glasögon och kontaktlinser behövs tyvärr. Mest störande att jag nu kommer att ha olika styrka på kontaktlinserna och måste börja hålla reda på vänster och höger och inte samma i båda.

På onsdag packade jag och gjorde allt som behövde göras innan hemresa. Det bästa var nog samtalet till arbetsbyrån för att tas bort ur systemet medan jag är borta då jag inte kan gå dit. SÅ SKÖNT. Skulle helst undvika att skriva in mig igen då jag kommer tillbaka men måste väl nog göra det ändå.

På kvällen en sista date night med Adam innan min finska holiday och hans första tid ensam i lägenheten på en lång tid. Är nog skönt för honom. Även om 11 nätter känns länge nu. I höstas var det vanesak men inte nu längre.

Om bara en vecka är jag på väg tillbaka så som vanligt går det för fort. Har planerat noll denna gång så då slösar jag tid ännu mera. Tror jag mest vill ta det lugnt ändå. Känns så.

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 10 med bokstäver: