Back to the UK

08.06.2015 kl. 11:05

Nu är jag på väg tillbaka till Skottland igen. Vaknade redan före halv 5 imorse efter inte särskilt många timmars sömn så 5 timmars väntetid här på Arlanda är lagom roligt. Bara mos av min hjärna. Jag brukar inte kunna sätta mig ner och slappna av med laptop innan jag vet min gate så kan jag sitta där ända in i det sista. Är inte van med Arlanda så visste inte alls åt vilket håll jag skulle hamna i slutändan så det blev mycket vandrade runt mellan butiker och bänkar.

Sitter nu äntligen vid min gate men nu är det endast just över en timme tills boarding. Har böcker och jag har korsord och podcasts och allt möjligt men inget biter på. Mest av allt borde jag förbereda för en jobbintervju imorgon men jag vet ju knappt vad jag heter pga hjärnmos.

Ska bli jättekul att se Adam igen och jag försöker fokusera på det nu för denna gång var det riktigt jobbigt att lämna familjen och Finland. Speciellt igår då jag var lite piggare och orkade tänka. Tror inte jag känt mig så här nedstämd att åka sedan jag var hemma en juni månad för några år sen. Är det månne juni månad som gör mig så här? Även om det har varit blåsigt och kallt så är det något visst med juni i Österbotten.

Och min kära lilla sommarstuga som snart är beboelig ville jag så gärna stanna kvar och måla klart. Önskar att jag kunde vara med och bygga och greja. Är lite bitter nu att jag faktiskt skulle ha kunnat ta ett längre sommarlov denna gång eftersom jag varken har jobb eller lägenhetshyra att åka tillbaka till. Förstås viktigt att hitta ett jobb också men det kanske inte kommer en likadan chans på ett tag. Men nu är det som det är och jag sitter på Arlanda på väg hem. Måste bara fokusera på Adam och ljuvliga Skottland.

När jag åkte till Finland var jag så glad över att åka med glada svenskar och SAS även om jag älskar Finnair. Men naturligtvis hamnade jag bredvid ett finskspråkigt par så vi var en rätt så stel rad. Nu hör jag två högljudda pratglada finska gummor här som också ska med planet så jag kan ge mig fan på att jag ska sitta med dem. Förlåt finska men jag orkar inte med dig efter en lång morgon av ljuvliga rikssvenska dialekter. Speciellt pappan som ville att familjen skulle raska på lite med Gunde Svan dialekt och "Snälla kan ni skynda er lite nu!"

Schynda schynda!

Jaja, dags att minnas hur man pratar engelska då.

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 5 med bokstäver: