Hej tomten!

24.11.2015 kl. 22:46

Döende blogg eller inte, jag måste väl ändå hålla fast vid den traditionella önskelistan till tomten! Även om jag måste kämpa för att komma på något. En ny telefon behöver jag men tror jag köper den själv innan jul.

 

1. Ny Kånken! Jag behöver en ryggsäck som är lite större än min vanliga kånken men betydligt mindre än min stora backpacker. En lagom storlek för ett handbagage hem till Finland med bättre rum för dator eller en liten kortare weekendtrip. Jag tänker mig denna 'Kånken Laptop 17 inch' i färgen 539 - Lake Blue. Om inte den färgen finns så är 031 - Graphite mitt andra alternativ.

 

2. Skulle hjärtligt gärna ha Vasas Flora och Fauna - Släkt med Lotta Svärd på vinyl. Obs vinyl obs.

3. En bunt med strumpor!

 

4. En Mason Pearson hårborste! En 'Popular - Bristle&Nylon BN1-DARKRUBY'

Stort obs på att den måste bo i fin ask.

5. Stor Wiener nougat!

6. Kaj Korkea-Aho bok/böcker! Har ännu inte läst någon och vill så gärna. Denna finns på Adlibris. Kunde inte hitta 'Se till mig som liten är' där dock? Obs pocket!

 

7. Också gärna andra pocketböcker på svenska om originalspråket är svenska! Måste läsa mera svenska eftersom jag använder mitt modersmål så lite men om originalspråket är engelska läser jag helst på englska. Just de här från Adlibris är ju dessutom de snyggaste omslag jag sett.

 

 

8. Boken 'Print workshop' som finns här.

 

9. Denna pyjamas i storlek M från Lindex

10. Denna bok! The Wes Anderson Collection: Grand Budapest Hotel. Har petat på denna bok otaligt många gånger. Älskar filmen över allt annat och blir så galet inspirerad.

 

11. Lilla My mugg! Har bara två muminmuggar i mitt liv men känner att jag behöver införskaffa fler.

 

 

12. Överraska mig! Det finns tusen saker jag petar på då jag vandrar runt i butiker här där jag bor men de är också här. Mest av allt tycker jag nog ändå om oväntande små överraskningspresenter som typ lyxiga duschtvålar.

 

 

 

 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 5 med bokstäver: