Inne på nästsista veckan.

01.12.2015 kl. 20:33

Min praktikplats skulle ju egentligen sluta där mot slutet på september. Så fick jag en extra månad till slutet av oktober. Och så blev jag förlängd till sista december. Då hade jag förstås bokat min biljett hem i tron om att det var klart så jag åker till Finland redan 14:e men det var okej. De tidigare gångerna jag har nämnt här på bloggen att "om två veckor är min praktik slut" och då har de genast råkat säga att jag får stanna så jag tänker att om jag skriver det här nu så kanske de äntligen säger något så jag vet om de har råd att ha mig efter nyår.

Fast ärligt talat vet jag inte om jag bryr mig längre. Har blivit lite segt och tråkigt och inte lika mycket att göra. Och så är jag ju deprimerad igen och inte direkt manad att gå till jobbet och hålla god min. Igår var jag faktiskt hemma 'sjuk' för första gången fast jag inte var det pga var så himla förstörd hela söndagen och sov nästan inget. Förvisso hade jag huvudvärk hela gårdagen och ännu nere från söndagen så jag var väl på ett sätt sjuk. Men ändå, jag är inte den som gör sånt så hade angst. Det kändes på något vis som ett visst steg i depressionsskalan som jag tidigare inte hade tagit.

Hursomhelst, har de inte råd att behålla mig så blir nog en del av mig kanske lite lättad med time out. Jag vet inte. Även om jag vill stanna kvar också. Det är bra med sysselsättning. Fast jag skulle nästan vilja göra det deltid en liten stund. Måste ta tag i det här med läkare och terapi också men det blir inte av.

Nu är det i alla fall nämnt här så nu hoppas jag att de tar mig åt sidan vilken dag som helst så jag vet om jag måste packa ihop mitt skrivbord fredagen den 11:e.

Är förstås i vanlig ordning inte alls beredd på hemfärd. Och ångestfylld av att göra resan ensam denna gång då allt annat är så läskigt och Adam är inte där och håller handen. Dessutom med hela två mellanlandningar.

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver: