Nytt kontrakt

03.12.2015 kl. 20:42

Hah. Dagen efter att jag skrev senaste inlägget om att det började bli dags för jobbet att berätta om jag får stanna eller ej så gjorde dom det! Sista mars (dvs. slutet på det finansiella året) har jag kontrakt till nu så idag fick jag berätta det på vårt weekly team meeting (vad är är det på svenska?) och alla blev glada.

Så det känns ju bra! Åtminstone igår. Idag känner jag lite "Jaha, 'fast' här flera månader till då" vilket är dumt då jag egentligen har kul där. Att få några månader hit och hit gör det bara så jobbigt att planera framåt då jag inte kan spara semesterdagar utan tar ut dem under kontraktstiden och sen får jag stanna och kunde ha sparat dem osv. Speciellt förra gången då jag redan hade bokat julresan hem och inte kunde ta semester alls för att jag behövde spara allt för julstängt. Nu ville de helst att jag skulle använda flera av mina nya semesterdagar till mina dagar av obetald ledighet jag kommer ha i december pga detta men det skulle då igen betyda noll ledigt ända fram till sista mars och det orkar jag verkligen inte så jag har åtminstone en vecka jag får ta nu.

Borde väl inte klaga förstås eftersom jag får en megalång ledighet nu över jul och nyår men när jag är så trött och nere känns det angstigt.

Hursomhelst, det är goda nyheter, jag har bara svårt att helt och hållet glädja mig i mitt tillstånd.

1 fredag och må-fre nästa vecka och sen är jag kontorsfri fram tills 5 januari. HUR SKÖNT?

Ps. Jag är en sån jäkla frilansarsjäl som inte klarar av fasta tider och chefer och skit men jag är också en sån anti frilansarsjäl då jag inte har något självförtroende eller vet hur man ens börjar.

 

I detta rum hade vi möte idag. Helt okej om en säger så.

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 3 med bokstäver: